BLOMSTERACCESSORIES

BLOMSTERACCESSORIES, BLOMSTERKRANSE, HÅRKRANSE, BLOMSTERSMYKKER TIL HÅRET. Kært barn har mange navne.

De seneste år er det blevet utrolig populært at bære en hårkrans eller et andet blomstersmykke, både som brud, brudepige, gæst til særlige lejligheder og som hovedperson til polterabend. 

Det ligner måske ikke meget set ud fra et håndværksmæssigt synspunkt, men det er en kæmpe proces at lave et blomstersmykke. Sådanne altid kreeres kort før brug, hvorfor tiden er meget kostbar. 

Hvert enkelt blomsterhoved afklippes og stilken erstattes med ståltråd. Herefter bindes det nænsomt til basen, der er specialtilpasset til hver enkelt kundeI og med at blomsterne ikke har stilke kan de ikke suge vand. Derfor er der begrænset levetid på disse typer binderier, hvadenten det er en hårkrans, blomsterstifter til håret, blomsterspænder mm.. Særligt om sommeren anbefaler vi altid at blomstersmykket opbevares på køl indtil kort tid før brug. Dog må dette ikke holde jer tilbage hvis I har et ønske om blomster til håret. Vi går meget op i at vejlede ud fra årstiden, sæsonen samt holdbarheden. Og er det egentlig ikke også bare det, som gør det unikt. Det synes vi.

Blomsteraccessories

SE VORES UDVALG

FRA 150 kr.

FRA 550 kr.

FRA 150 kr.

FRA 550 kr.

FRA 400 kr.

FRA 150 kr.

FRA 400 kr.

FRA 550 kr.

FRA 550 kr.